НовиниОпубліковано актуальну карту АТО на 23 січня

Опубліковано актуальну карту АТО на 23 січня

-

- Advertisment -

Ситуація на Сході країни станом на 12.00 23 січня за даними РНБО.

Мирні мешканці на Донбасі продовжують гинути від обстрілів бандформувань. Список жертв цинічних терористичних атак, в тому числі поблизу Волновахи, поповнився новими іменами мирних мешканців, що загинули внаслідок обстрілу тролейбуса в Донецьку.

Ситуація у зоні Антитерористичної операції характеризувалася жорстким протистоянням між російсько-терористичними угрупованнями та підрозділами сил АТО. Бойовики намагаються зайняти стратегічно вигідні позиції для подальших військових операцій. Російська Федерація продовжує посилювати свій військовий контингент на Сході України.

На ключових оперативних напрямах відбувається заміна угруповань бойовиків на військовослужбовців ЗС РФ, загальна чисельність яких на підконтрольних бойовикам територіях сягнула найвищого рівня з початку конфлікту на Донбасі – понад 9 тисяч військовослужбовців.

Бойовики так званих "ДНР" та "ЛНР" обстрілювали позиції сил АТО на всіх напрямках, використовуючи артилерію, міномети, танки та установки "Град".

За добу загинуло 3 українських військовослужбовців, 50 було поранено.

Вчора з метою дискредитації Збройних Сил України керівництво терористичної організації "ДНР" провело так званий "марш полонених" в Донецьку. Цю акцію, що була спрямована на приниження честі та гідності українських військовослужбовців, та суперечить нормам міжнародного права, зокрема Женевським конвенціям 1949 року, вже засудили ОБСЄ та правозахисна організація "AmnestyInternational".

На сьогоднішній день активно ведуться переговори з ватажками бандформувань про звільнення українських полонених. Вдалося визволити 3 українських військових та повернути тіла 8 загиблих бійців.

Зображення у збільшеному розмірі можна переглянути ТУТ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x