НовиниОпубліковано актуальну карту АТО на 22 січня

Опубліковано актуальну карту АТО на 22 січня

-

- Advertisment -

Ситуація на Сході країни станом на 12.30 22 січня за даними РНБО.

Терористи шляхом обстрілів та прямих нападів на позиції сил АТО вздовж лінії розмежування намагаються максимально скоригувати її на свою користь, розширити підконтрольну їм територію та зайняти вигідні позиції для подальших військових операцій.

Вчора було ухвалено рішення відвести українських військовослужбовців з нового терміналу Донецького аеропорту. Цей об’єкт повністю зруйнований і не придатний для оборони. В ході боїв 16 українських військовослужбовців були поранені та потрапили в полон. Сили АТО утримують пожежну частину, район диспетчерської вежі та територію злітно-посадкової смуги, яка теж виведена з ладу. Також наші військові міцно утримують укріплені позиції у населених пунктах Авдіївка та Піски.

За даними розвідки, зафіксовано рух колон російської військової техніки по території Ростовської області РФ у напрямку російсько-українського кордону. Зокрема, виявлено значну кількість БМД і БМП різного типу, танків новітніх модифікацій;  САУ "Мста-С"; САУ типу "Нона"; РСЗВ "Град"; критих вантажівок КамАЗ; паливозаправників. У більшої частини автотранспорту відсутні транспортні маркування, бортові та номерні знаки. Водночас на окремих одиницях військової техніки були номери Західного, Східного, Центрального та Південного військових округів РФ.

Через обстріли терористами з мінометів контрольного пункту "Гнутове" на дорожньому напрямку "Новоазовськ – Красноармійськ – Талаківка – Маріуполь" пропуск осіб і транспортних засобів через контрольний пункт тимчасово у першій половині 21 січня був закритий.

Протягом доби 10 українських військовослужбовців загинули, 19 отримали поранення.

Зображення у збільшеному розмірі можна переглянути ТУТ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x