НовиниОпубліковано актуальну карту АТО на 21 листопада

Опубліковано актуальну карту АТО на 21 листопада

-

- Advertisment -

Ситуація на Сході України станом на 12.30 21 листопада за даними РНБО.

Бойовики продовжують обстрілювати та атакувати позиції сил АТО на Донецькому, Дебальцевському, Луганському, Маріупольському напрямах та в районі Бахмутівської траси.

Значно посилилися обстріли на Маріупольському напрямі. Тут бойовики в районі населеного пункту Новоласпа, Старогнатівка, Миколаївка та Новотроїцьке неодноразово обстрілювали українські опорні пункти з реактивних установок "Град". Позиції біля села Талаківка терористи обстріляли з артилерії. Наші військовослужбовці завдають ударів у відповідь, знищуючи вогневі точки противника.

В Маріуполі на узбіччі автодороги, коли проходила українська військова колона, стався вибух. За попередніми даними, спрацював радіокерований вибуховий пристрій. Поранено 2 військовослужбовця. Відкрито кримінальне провадження за статтею 258 КК України ("Терористичний акт"). В районі села Ломакине на фугасі підірвався військовий автомобіль сил АТО, постраждали двоє військових.

На Донецькому напрямі протягом доби бойовики тричі обстрілювали з мінометів, танків і стрілецької зброї позиції сил АТО та вчергове намагалися штурмувати позиції українських військових на території аеропорту. Всі атаки бойовиків було успішно відбито, терористи зазнали втрат.

 На Дебальцевському напрямі терористи з "Градів" обстріляли українську колону групи розмінування. З артилерії, мінометів та стрілецької зброї терористи обстріляли позиції сил АТО біля населених пунктів Дебальцеве, Вуглегірськ, Кам'янка, Донецький та Нікішине.

Залишається напруженою ситуація на Луганському напрямі. Тут бойовики з мінометів здійснили масований обстріл опорного пункту сил АТО поблизу міста Щастя, а також обстріляли житлові квартали міста. З реактивних установок "Град" терористи обстріляли українські позиції поблизу села Верхня Вільхова, з артилерії та мінометів – опорні пункти біля сіл Макарове та Вільхове. Зафіксовано перекидання терористами до Станично-Луганського району додаткових артилерійських установок. Частину цього підкріплення сили АТО вже знищили під час вогневих ударів у відповідь.

Тривають обстріли бойовиків в районі Бахмутівської траси, де терористи з реактивних установок "Град" обстріляли опорний пункт біля села Кримське та з артилерії і мінометів – позиції українських військових поблизу сіл Сокільники та Трьохізбенка.

Втрати за минулу добу наразі уточнюються.

Зображення у збільшеному розмірі можна переглянути ТУТ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах водійка врізалася в припарковане авто

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Хрещатик за участі трьох автомобілів....

День Вишиванки у центрі Черкас — як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З нагоди Дня Вишиванки черкащани зібралися у сквері Юність, вдягнені у національний одяг. Тут влаштували мистецькі виставки, музичні та...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x