НовиниОпубліковано актуальну карту АТО на 21 березня

Опубліковано актуальну карту АТО на 21 березня

-

- Advertisment -

Обстановка в зоні проведення АТО залишається складною.

Бойовики, нехтуючи Мінськими домовленостями, обстріляли позиції підрозділів сил АТО з артилерії, мінометів, гранатометів та стрілецької зброї на Донецькому, Артемівському, Луганському та Маріупольському напрямках. Такі дані повідомив сьогодні на щоденному брифінгу речник штабу Антитерористичної операції полковник Андрій Лисенко.

Найскладніша ситуація, як і в минулі дні, спостерігається неподалік Донецька. У районі с. Опитне Ясинуватського району Донецької області відбулося 2 бойових зіткнення між російськими найманцями та українськими військовослужбовцями. Наші воїни мужньо оборонялись та успішно відбили всі напади ворога.

Також незаконні збройні формування обстріляли місто Авдіївку, внаслідок чого загинув мирний мешканець. Українські правоохоронці вже працюють на місці трагедії. Обстріли населених пунктів вкотре доводять, що бойовики нехтують життями мирних жителів, і налаштовані на подальше загострення конфлікту.

Противник проводить передислокацію і зосередження військової техніки та особового складу на різних ділянках лінії зіткнення, продовжуючи імітацію відведення важкого озброєння. Під керівництвом російських військових інструкторів продовжується формування нових підрозділів бандформувань та удосконалення структури існуючих.

З території РФ через неконтрольовані ділянки кордону триває постачання бойовикам військової техніки, зброї та боєприпасів із використанням залізничної інфраструктури. Противник накопичує також паливно-мастильні матеріали для потреб своєї техніки.

Протягом доби проросійські злочинні угрупування продовжували використовувати безпілотні літальні апарати для здійснення повітряної розвідки. Загалом було зафіксовано проліт 15 БПЛА на Маріупольському та Луганському напрямках.

Загалом за минулу добу загинуло 2 українських військовослужбовців, ще 7 отримали поранення.

Карту у більшому розмірі дивіться ТУТ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах продають право оренди «пятачка» біля супермаркету

Мерія Черкас оголосила про аукціон на право орендувати 70 м. кв ділянки на «пятачку» біля продуктового супермаркету. Оголошення про...

У Черкасах відремонтують дві вулиці за 13,3 млн грн: справу розглядав АМКУ

Мерія Черкас має намір зробити поточний ремонт вулиці Хрещатик і вулиці Дашковича. На це черкаські чиновники готові витратити 13,3...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x