НовиниОпубліковано актуальну карту АТО на 18 червня

Опубліковано актуальну карту АТО на 18 червня

-

- Advertisment -

Ситуація на Сході країни станом на 12.00 18 червня за даними РНБО.

Після короткочасного затишшя бойові дії в зоні АТО знову загострилися. Противник підтягнув важке озброєння до лінії фронту і не полишає спроб наступу. Епізодичні провокації не припиняються по всій лінії фронту, а на ключових ділянках оборони – переходять у повномасштабні бойові зіткнення.

На Маріупольському напрямку не припиняються ворожі обстріли наших позицій у Широкиному. Окрім численних провокацій із застосуванням стрілецької зброї, противник вів вогонь зі 122-мм гармат, які розташовані у селі Саханка.

На Донецькому напрямку вчора за кілька годин до світанку в районі міста Мар’їнка відбулося 2 бойових зіткнення підрозділів ЗСУ з групами бойовиків по 30 та 150 осіб з використанням стрілецької зброї та мінометів. Усі напади були відбиті. Проте обстріли міста, в тому числі з застосуванням важкого озброєння тривали цілий день. Також бойовики активно вели вогонь в районі Красногорівки та аеропорту.

В районі Світлодарського водосховища противник намагається знайти слабкі місця у нашій обороні в районі Луганського та Лозового.

На Луганському напрямку активні бойові дії велися на широкій ділянці фронту від Попасної до Щастя. Зокрема, в районі Попасної та під Трьохізбенкою бойовики обстріляли наші позиції з "Градів", а також зі 152-мм гармат. На Бахмутській трасі (йдеться про с. Оріхове та смт. Новотошківське) противник вів сильний артилерійський вогонь зі 122-мм гармат. Пізно ввечері в районі Сокільників відбулося бойове зіткнення сил АТО з ворожою ДРГ, яка прибула з південного-східного напрямку.

Вчора в зоні АТО було зафіксовано 9 польотів безпілотників НЗФ.

За минулу добу внаслідок бойових дій 3 українських військовослужбовців загинули, 14 – було поранено.

Зображення у збільшеному розмірі можна переглянути ТУТ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині невідома особа викрала з клумби кущі квітів

Сьогодні, 18 травня, невідомий зловмисник близько четвертої години ранку поцупив з клумби кущі квітів. Про це повідомляє пресслужба Чигиринської...

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x