НовиниОпубліковано актуальну карту АТО на 17 листопада

Опубліковано актуальну карту АТО на 17 листопада

-

- Advertisment -

Ситуація на території Донецької та Луганської областей залишається напруженою. Бойовики продовжують напади та обстріли позицій сил АТО. Фіксується переміщення та перегрупування російських військ та бойовиків. Нарощування сил та засобів ураження бойовиків відбувається на напрямках с. Піски, міст Мар’їнка, Красногорівка та Авдіївка Донецької області.

Найбільш активними напрямами обстрілів позицій АТО залишаються Дебальцевський, Луганський та Донецький.

На Дебальцевському напрямі біля с. Нікішине терористи двічі атакували та обстріляли з мінометів і стрілецької зброї взводний опорний пункт сил АТО. Всі напади бойовиків успішно відбито, терористи зазнали втрат. З артилерії та мінометів терористи обстріляли позиції сил АТО біля кургану Гостра могила та н.п. Орлово-Іванівка, Чорнухине, Міус.

На Донецькому напрямі протягом доби бандити неодноразово обстрілювали з танків та мінометів Донецький аеропорт та наші позиції в н.п. Піски. Також з артилерії та мінометів були обстріляні позиції сил АТО біля н.п. Майорське, Авдіївка, Мар’їнка, Красногорівка, Славне, Тарамчук. Наші артилеристи завдали точкових ударів у відповідь. Зокрема, вчора в районі аеропорту артилерія сил АТО знешкодила одну з банд бойовиків. За оперативними даними, понад 20 терористів знищено, близько 30 отримали поранення.

На Луганському напрямі фіксується активність обстрілів бойовиками біля смт Станиця Луганська. Терористи з гранатометів та стрілецької зброї багаторазово обстріляли наші опорні пункти. Позиції сил АТО біля м.Щастя обстрілювалися терористами з РСЗВ БМ-21 "Град".

Вчора о 15:20 на околиці с. Станиця Луганська терористи з ручного протитанкового гранатомета обстріляли мікроавтобус, на якому пересувалися міліціонери батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Чернігів" УМВС України в Чернігівській області. Внаслідок обстрілу 3 міліціонери загинули, 5 отримали поранення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.258 КК України (Терористичний акт).

Бойовики не полишають спроби взяти під контроль Бахмутівську трасу. Це важлива ділянка, тому що контроль над цією трасою дозволить бойовикам створити загрозу з заходу для сил АТО, які обороняють м. Щастя. Під загрозою також опиниться Луганська ТЕС. Біля траси з реактивних установок "Град" та мінометів бойовики чотири рази обстріляли блокпост НГУ та ЗСУ біля с.Кримське та Трьохізбенка. Позиції сил АТО біля м.Гірське бойовики обстріляли з гранатометів та мінометів, а блокпост сил АТО біля смт Фрунзе – з ПТУРів.

Збільшену карту дивіться ТУТ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах з одного із пляжів вивезли причип сміття

Із пляжу «Дакхнівський» комунальники вивезли причип сміття. Про це повідомляє Дирекція парків. За словами комунальників, відвідувачі наскладували там величезні купи...

У Черкасах за місяць народилося 86 немовлят

У квітні в міському пологовому будинку Черкас на світ з'явилося 86 немовлят, з них одна пара – двійнята. Про...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x