НовиниОпубліковано актуальну карту АТО на 14 січня

Опубліковано актуальну карту АТО на 14 січня

-

- Advertisment -

Ситуація на Сході країни станом на 12.30 14 січня за даними РНБО.

Вчора о 14.15 у районі міста Волноваха на автотрасі Маріуполь-Донецьк бойовики обстріляли з РСЗВ БМ-21 "Град" контрольний пункт "Бугас", де на той час перебували 2 автобуси та 8 автомобілів з мирними громадянами.

Осколки снаряда влучили у автобус, який виїжджав з контрольного пункту. За уточненою інформацією від СБУ, внаслідок цього жахливого злочину загинули 12 цивільних осіб, 17 – було поранено. Також було поранено 1 військовослужбовця.

Водночас спостерігається відносне зменшення кількості обстрілів позицій українських військових з боку терористів. За даними розвідки, НЗФ "ДНР" продовжують перегрупування сил в районі населених пунктів Оленівка, Докучаєвськ, Тельманове, Гранітне. Зафіксовано активізацію руху бронетехніки бойовиків через місто Докучаєвськ.

Місцем найбільшого напруження в зоні АТО залишається район Донецького аеропорту та населені пункти поблизу нього. У зв’язку з загостренням ситуації на цьому стратегічно важливому об’єкті командування сил АТО прийняло рішення про те, що відтепер ротація наших підрозділів в аеропорту не буде здійснюватись через блокпост терористів.

Вчора вперше по околицях селища Веселе бойовики відкрили вогонь із важкої вогнеметної системи залпового вогню ТОС-1 "Буратіно", яка виробляється виключно підприємствами ВПК РФ. Також терористи неодноразово застосували міномети, артилерію, установки "Град" та інше важке озброєння.

Внаслідок обстрілу міста Щастя без енергопостачання залишилися 7 населених пунктів Луганщини, в тому числі частково – районний центр Станиця Луганська.

Українські прикордонники зафіксували 16 випадків ведення повітряної розвідки з використанням безпілотників в районах населених пунктів Маріуполь та Сартана.

Всього за минулу добу в зоні АТО загинув 1 військовослужбовець, 17 – поранено.

Зображення у збільшеному розмірі можна переглянути ТУТ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах водійка врізалася в припарковане авто

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Хрещатик за участі трьох автомобілів....

День Вишиванки у центрі Черкас — як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З нагоди Дня Вишиванки черкащани зібралися у сквері Юність, вдягнені у національний одяг. Тут влаштували мистецькі виставки, музичні та...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x