НовиниОпубліковано актуальну карту АТО на 11 листопада

Опубліковано актуальну карту АТО на 11 листопада

-

- Advertisment -

Ситуація в зоні антитерористичної операції у Донецькій та Луганській областях залишається складною. Російські найманці посилюють та підтягують сили безпосередньо до лінії зіткнення. Так, концентрацію бронетехніки терористів зафіксовано на південно-західній околиці н.п. Оленівка та на північній околиці н.п. Докучаєвськ Донецької області. Бандити також посилюють та перегруповують свої позиції на підступах до Маріуполя зі східного напрямку.

З цією ж метою у підконтрольних бойовикам містах Торезі, Сніжному, Макіївці, Шахтарську Донецької області оголошено повну мобілізацію місцевого населення.

Протягом минулої доби активність бойовиків концентрувалася на Донецькому, Дебальцевському та Луганському напрямках.

Так, на Донецькому напрямку поблизу с.Березове терористи із застосуванням мінометів та гранатометів атакували взводний опорний пункт. Напад відбито. Під час зіткнення ворог втратив 10 бійців, після чого по відступаючій колоні українські артилеристи відкрили вогонь, тому втрат у терористів ще більше. На жаль, внаслідок цього бою загинуло 3 українських військових та ще 3 отримали поранення.

Позиції українських військових на території донецького аеропорту бойовики тричі обстріляли з артилерії та стрілецької зброї. З мінометів та стрілецької зброї бойовики обстріляли позиції сил АТО біля н.п. Ленінське, Майорське та позиції біля станції "Хімік" у м.Авдіївка.

В районі Дебальцеве бойовики з мінометів та гранатометів обстріляли три опорні пункти сил АТО та позиції біля с.Кам’янка. Під смт Чорнухине наші позиції були обстріляні з установок "Град" та мінометів.

На півночі зони АТО біля н.п. Сокільники, Станиця Луганська, Щастя бойовики п’ять разів обстріляли позиції сил АТО з установок "Град" та мінометів. Також з мінометів обстріляний опорний пункт сил АТО біля с.Вільхове.

На Первомайському напрямку з реактивних установок "Град" та мінометів бойовики обстріляли блокпост НГУ біля с.Кримське та з мінометів позиції біля м.Золоте.

Під Маріуполем терористи обстріляли з артилерії та стрілецької зброї ротний опорний пункт сил АТО поблизу с.Гранітне. Під Сартаною зафіксовано безпілотник російської армії.

Внаслідок бойових зіткнень та обстрілів за минулу добу загинуло 5 українських захисників, 10 отримали поранення.

Карту збільшеного розміру дивіться ТУТ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Смілянина засудили до п’яти років ув’язнення за збут гранат

Жителя Сміли позбавили волі на п’ять років за незаконний збут гранат, які він намагався продати за тисячу гривень. Про...

У Смілі не працюватиме вуличне освітлення

У Смілі не вмикатимуть зовнішнє освітлення для заощадження електроенергії. Про це повідомляє міський голова Сміли Сергій Ананко. Через значний дефіцит...

Цікаве:

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x