додому Новини Черкащина Опалювальний сезон у Смілі знову під загрозою

Опалювальний сезон у Смілі знову під загрозою

0

Опалювальний сезон у Смілі знову під загрозою. На цьому наголошує перший заступник голови ОДА Дмитро Ляшов, пише "Сміла.ua".

За словами Дмитра Ляшова, в облдержадміністрації вкотре провели зустріч з керівництвом Сміли та тутешніх комунальних підприємств-теплонадавачів. Нині в області середня готовність до входження в осінньо-зимовий період підприємств у галузі ЖКГ становить 72 %, то в Смілі – лише 52 %. Про це поінформували під час зустрічі. Адже місто не повідомляє обласний департамент будівництва про проведення планових заходів для підготовки до опалювального сезону-2021.

"На жаль, досі не бачу в місті чіткого господарського підходу. Хоча й зустрічаємося за останні місяці не вперше, втім результату – жодного. Влада Сміли не виконує взяті на себе зобов’язання", – наголошує Дмитро Ляшов.

Він говорить, що цього разу представники міста вкотре пообіцяли, що опалювальний сезон в Смілі розпочнеться вчасно і екстрених "запусків" котелень не знадобиться.

"Очікуємо інформацію про план заходів зі входження в опалювальний сезон та конкретних реальних дій", – підсумовує перший заступник голови ОДА.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах скасували тариф на вивезення негабаритного сміття.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version