НовиниЧеркащинаОмелян анонсував капітальний ремонт траси, що проходить Черкащиною

Омелян анонсував капітальний ремонт траси, що проходить Черкащиною

-

- Advertisment -

У 2019 році почнеться капітальний ремонт траси М-05 Київ-Одеса. Про це повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян після огляду аварійного ремонту автодороги, пише LB.ua.

 "Повертаємося до Києва відремонтованою трасою М05. Ремонт як тимчасовий. З наступного року приступаємо до капітального", – написав він у Facebook.

Тим часом в Укравтодорі зазначили, що більшість ділянок дороги М-05 давно потребує капітального ремонту.

Зокрема, потреба в коштах на проведення капітального ремонту на ділянці від Білої Церкви до Одеси становить 16 млрд грн.

"Зараз триває активна фаза переговорів з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) і Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) про надання кредиту для проведення капітального ремонту М-05 на ділянці дороги Біла Церква – Умань (87-206 км) протяжністю 118,6 км", – зазначають у відомстві.

Зазначимо, що траса Київ-Одеса є частиною міжнародного транспортного коридору Е-95 Гельсінкі-Київ-Одеса-Димитровград-Александрополіс.

Інтенсивність руху на М-05 становить від 10 до 48,5 тисяч автомобілів на добу в Київській області, в Черкаській області – від 10 до 16 тисяч автомобілів на добу, в Одеській області – від 10 до 40 тисяч автомобілів на добу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на деяких черкаських вулицях тимчасово обмежуватимуть рух.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x