НовиниЧеркащинаОлександр Згіблов: Ми допустили помилку в 2015 році, а...

Олександр Згіблов: Ми допустили помилку в 2015 році, а через три роки її виправили

-

- Advertisment -

Так прокоментував лідер Партії вільних демократів Олександр Згіблов рішення партії щодо відкликання депутатів міської ради від ПВД Альони Цегвінцевої та Тетяни Чорнобіль. Про це повідомляє Партія вільних демократів.

Нагадаємо, що за народною ініціативою були відкликані п’ять депутатів Черкаської міської ради, три з яких представляли Партію вільних демократів. Була зібрана необхідна кількість підписів, а ТВК звернулася до партії щодо погодження відкликання. Партія вільних демократів надала своє погодження. І вчора на засіданні ТВК були заведені наступні за списком депутати, а саме Наталія Даньковська та Максим Панасенко.

"Ми зробили помилку у 2015 році, коли висунули в депутати Тетяну Чорнобіль, Максима Шадловського і Альону Цегвінцеву. Тепер ми цю помилку виправили. Ці троє депутатів відверто лобіювали і підтримували забудову берегової смуги м. Черкаси. У нас в програмі партії чітко написано, що не дозволити забудовувати пляжі міста житловою та промисловою забудовою. Порушення цих норм призвело до того, що виборці Черкас ініціювали відкликання трьох депутатів. А партія на останньому етапі дала своє погодження", — зазначив Олександр Згіблов.

За його словами, "Вільні демократи" вчинили із зрадниками так, як того вимагає закон і совість.

Щодо третього відкликанта Максима Шадловського, то поки що діє судова заборона. Відповідна апеляція подана до вищої судової інстанції.

Як повідомляв сайт vikka.ua, трьох черкаських депутатів позбавили мандатів.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x