додому Новини Політика Олександр Скічко особисто контролюватиме дотримання вимог «червоної зони» на Черкащині

Олександр Скічко особисто контролюватиме дотримання вимог «червоної зони» на Черкащині

0
Скічко

Сьогодні Державна комісія ухвалила рішення про, те, що Черкаська область з 12 листопада підпадає під червоний рівень небезпеки. В регіоні будуть введені додаткові обмеження для громадських закладів Про це повідомив сьогодні на брифінгу Олександр Скічко, керівник Черкаської ОДА. Інформує власкор vikka.ua.

Обмеження стосуватимуться міських територіальних центрів, ринків, кінотеатрів, театрів, заборона масових заходів, заборона діяльності освітніх закладів окрім дошкільних навчальних закладів, і початкових. Але діяльність цих закладів може бути дозволена у випадку наявних ПРЛ-тестів.

Освітні заклади працюватимуть тільки ті,  де 100% працівників  мають зелений ковід-сертифікат. Спортивні заходи відбуватимуться без глядачів.

Скічко

Як повідомив Олександр Скічко, на Черкащині органи влади і контролю порядку діятимуть за тими ж перевіреними методами, які вже використовували в інших «червоних» областях.

«На практиці це достатньо просто, якщо візьмемо наприклад відвідування магазину, то на касі, коли підходить людина, працівник магазину повинен перевірити наявний сертифікат вакцинації або про актуальний ПЛР-тест. Актуальний ПЛР- тест йде завжди зі штрих-кодом, тому можна перевірити чи він справжній, чи ні. Це покладається на працівників тієї чи іншої установи» – говорить Олександр Скічко.

За словами очільника області, з  п’ятниці вже будуть працювати мобільні групи, які контролюватимуть  дотримання норм і вимог «червоної» зони.

«Я особисто буду брати участь  в цих мобільних групах, вона буде не одна, я буду брати участь вибірково, для того щоб проконтролювати діяльність цих груп» – зазначив Олександр Скічко.

Як повідомляла раніше vikka.ua, Черкащина в «червоній зоні»: які обмеження діятимуть

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version