додому Новини Черкащина Олег Винник спростував чутки про плагіат і звернувся до суду

Олег Винник спростував чутки про плагіат і звернувся до суду

0

Відомого українського співака Олега Винника звинуватили в плагіаті. Артист спростував чутки і звернувся до суду, надавши результати експертизи Науково-дослідного інституту інтелектуальної власності Національної академії правових наук України, передає СТБ.

Прес-служба Олега Винника, беручи до уваги ситуацію, пов’язану з недобросовісними щодо артиста діями окремих ЗМІ, які поширюють неперевірену негативну інформацію про співака, повідомляє про наступне.

Публікації, в яких Олега Винника звинувачують в плагіаті музичних творів артистки Лари Мелтемі, є неправдивими, що підтверджується експертизою державної установи – Науково-дослідним інститутом інтелектуальної власності Національної академії правових наук України.

"Інтернет-видання навмисне здійснюють дискредитацію співака з метою підвищення популярності своїх інформаційних ресурсів", – каже адвокат артиста Олександр Качура, підкріплюючи свої слова тим, що такі дії носять систематичний характер.

Сам же Олег Винник вважає, що подібні питання потрібно вирішувати в суді.

"Якщо є претензія – потрібно вирішувати питання в суді. Це нормальний європейський підхід. Я адже багато працював за кордоном і знаю, як там ставляться до авторських прав, ніколи їх не порушував. Я чесний артист, сам пишу слова і музику, і сам її виконую", – наголосив співак.

З метою захисту ділової репутації та спростування поширеної недостовірної інформації адвокатом Олега Винника поданий судовий позов. Справа прийнята до розгляду Печерським районним судом міста Києва.

Відзначимо, що експертиза також спростувала інформацію про плагіат Олегом Винником пісні гурту Joy "Touch by touch", яку раніше поширювали ЗМІ.

Як повідомляв сайт vikka.ua, зірковий черкащанин став "Співаком року".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version