додому Новини Оформлення біометричних паспортів у ДМС зупинилося: "зависла" система

Оформлення біометричних паспортів у ДМС зупинилося: "зависла" система

0

У Черкасах під час оформлення першого біометричного паспорта вийшло з ладу програмне забезпечення, що повністю зупинило роботу.

Про це в коментарі vikka.ua розповів перший заступник начальника Управління ДМС у Черкаській області Володимир Уманець.

За його словами, сьогодні по всій Україні Державна міграційна служба розпочала прийом біометричних даних для оформлення нових закордонних паспортів.

"Сьогодні ми почали приймати біометричні дані для оформлення нових закордонних паспортів, як і по всій Україні. Але, от одну громадянку в нас прийняли, обладнання "зависло" і на тому все", – зазначив Уманець.

"Тут збої такого програмного характеру. Станом на 10:00 робота зупинилася по всіх областях. У когось робота "зависла" в період обробки фотографії, в когось під час узяття відбитків пальців тощо", – додав він.

Як розповів перший заступник керівника обласної ДМС, уранці загалом до "паспортного столу" завітало приблизно 30 осіб із бажанням оформити закордонний паспорт. Однак скільки саме людей мали намір оформляти саме біометричні паспорти, в управлінні не знають.

"Поки приймаємо документи на паспорти нового зразка, але не біометричні, тобто без наявності безконтактного електронного носія. Загалом за сьогодні прийняли документи на звичайні закордонні паспорти в близько 20 людей", – повідомив Уманець.

Нагадаємо, про вартість, а також нову специфіку в процедурі оформлення біометричних паспортів йшлося в нещодавньому матеріалі vikka.ua "Біометричний паспорт у Черкасах: вартість і нові правила оформлення".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version