НовиниЧеркащинаОфіційне проти реального: в мерії запевняють, що управитель не...

Офіційне проти реального: в мерії запевняють, що управитель не використовує територію Соснівської СУБ

-

- Advertisment -

Офіційне проти реального. Приміщення комунального підприємства "Соснівська СУБ" не експлуатуються управительською компанією. Таку відповідь на протокольне доручення від 4 жовтня, за підписом мера Черкас Анатолія Бондаренка, отримав напередодні міський депутат Олександр Радуцький. Про це обранець повідомив кореспондентам vikka.ua.

За інформацією директора КП "Соснівська СУБ", однопартійця мера, Романа Моторного (саме на нього посилається офіційна віідповфдь обранцю) приміщення, які належать комунальному підприємству, не використовуються ТОВ "Управлінська компанія "Нова якість". 

Втім, реальний стан справ, стверджує депутат, – протилежний. Адже приводом для його звернення слугувала побачена на власні очі картина – автівки компанії "Нова якість" на території, яка належить Соснівській СУБ. Працівники комунального підприємства розповіли: транспорт управителя ставлять тут щодня.

"То ж, у мене питання. Чому приватна структура пана Бортника використовує територію комунального підприємства без відповідних дозвільних документів? Мер Бондаренко щемить малий бізнес в місті, в той час як "Нова Пакість" використовує безкоштовно наше комунальне підприємство, яке просить 5 млн. гривень на погашення власної заборгованості", – написав після побаченого Радуцький.
 

Як повідомляв сайт vikka.ua, Держпродспоживслужба надала правоохоронцям матеріали по отруєнню в черкаській багатоповерхівці.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x