НовиниОсвітаОдну з Черкаських шкіл відвідав очільник Державної служби якості...

Одну з Черкаських шкіл відвідав очільник Державної служби якості освіти

-

- Advertisment -

Очільник Державної служби якості освіти Руслан Гурак в межах робочого візиту на Черкащину відвідав Черкаську загальноосвітню школу №26 ім. І. Ф. Момота. Про це повідомляють у Департаменті освіти та гуманітарної політики ЧМР.

З посадовцем зустрівся і директор департаменту освіти та гуманітарної політики Богдан Бєлов.

«Якісна освіта – це пріоритет для влади. Саме тому ми робимо все від нас залежне, щоб покращувати умови надання освітніх послуг. Особливо це важливо у такий час, адже війна і так позбавила черкасців багатьох звичних мирних речей, тож не можна допустити, щоб наша молодь була позбавлена майбутнього, бо саме цього і добивається ворог. Ми реагуємо на виклики сьогодення не залишаючи без належного забезпечення освітян та черкаських учнів, дбаємо про їхню безпеку», – відзначив Богдан Бєлов.

Також, як зазначила директорка школи Галина Титаренко, рекомендації, отримані за результатом процедури аудиту, вже втілилися у низку змін, що стосувалися покращення умов для навчання й відпочинку учнів.

Під час розмови окрему увагу посадовці приділили також автономії вчителів та питанню освітніх втрат, спровокованих війною, й механізму їх подолання.

Читайте також:

Учителька математики Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8 Інна Кріт стала переможницею Всеукраїнського конкурсу «Творчий учитель – обдарований учень».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x