НовиниЧеркащинаОдних – карати, інших – не чіпати: відсторонені черкаські...

Одних – карати, інших – не чіпати: відсторонені черкаські патрульні стверджують, що отримували незаконні накази від керівництва

-

- Advertisment -

В управлінні патрульної поліції Черкас відсторонені від служби патрульні пішли проти керівництва. 13 червня вони скликали термінову прес-конференцію, на якій одноголосно стверджують: патрульні неодноразово отримували злочинні накази від керівництва, зокрема виписувати постанови на певних осіб, у тому числі депутатів і посадовців, передає кореспондент vikka.ua.

"Нам давали перелік із номерами автівок, які в жодному разі не можна було зупиняти. Також був список і тих депутатів, яких навпаки треба було притягати до відповідальності. Також були випадки, коли нам давали наказ перекривати дорогу для супроводу колони", – розповідає нині відсторонена від посади командир роти Управління патрульної поліції Черкас Світлана Андарак.

За її словами, таким чином вони отримували накази штрафувати депутата облради Миколу Булатецького та заступника міського голови Геннадія Шевченка.

Тиск керівництва на роботу патрульних підтвердив і колишній командир четвертої роти УПП Олег Романов. Він продемонстрував повідомлення в, якому йдеться про нібито вказівку командира УПП м. Черкаси Олександра Кокоби покарати постановою "за що-небудь" водія автомобіля із вказаними номерами.

Водночас лейтенант УПП м. Черкаси Сергій Казановський запевняє: патрульні отримували наказ не зупиняти автомобілі на "зелених" номерах – спеціальних номерних знаках для автівок, які беруть участь у зоні АТО. Після того, як він зупинив один із таких автомобілів, у нього почалися проблеми на службі.

"Ми хочемо щоб керівництво було змінено, і щоб патрульні працювали чесно", – каже Світлана Андарак.

Разом з тим, речниця Управління патрульної поліції Черкас Зоя Вовк у коментарі vikka.ua зазначає: троє патрульних, які, власне, почали боротьбу проти керівництва УПП, наразі відсторонені від посад.

"Вони неодноразово здійснювали порушення уставу. Наразі щодо них тривають службові та прокурорські перевірки", – додає Зоя Вовк.

Сам керівник Патрульної поліції Черкас Олександр Кокоба називає усі звинувачення проти нього безпідставними.

"З приводу себе я можу заявити, що незаконних вказівок чи злочинник наказів не віддавав. Коментувати плітки бажання немає. Якщо у працівників є конкретні звинувачення щодо мене або моїх заступників, вони можуть написати відповідні заяви, на які я потім відповідатиму", – зазначає він.

Як повідомляв сайт vikka.ua, журналісти провели спільне патрулювання з правоохоронцями.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x