додому Новини Кримінал Один випадок смертельний: на Черкащині четверо осіб отруїлись чадним газом

Один випадок смертельний: на Черкащині четверо осіб отруїлись чадним газом

0

У Христинівці трапилось чотири випадки отруєння чадним газом, один із них – смертельний.

Про це інформує пресслужба Управління Держпраці у Черкаській області.

22 січня цього року загазованість приміщення призвела до отруєння невідомою речовиною 3 осіб: жінки 1958 року народження, хлопчика 2011 року народження і дівчинки 2012 року народження. Ймовірною причиною настання аварії є розгерметизації димовідведення від опалювального котла, виникнення загазованості приміщення, що призвело до отруєння.

Як інформувала речниця Обласного центру екстреної медичної допомоги Ірина Назарок, дідусь зателефонував у ”103”, коли повернувся додому і побачив онуків та дружину, які почувалися дуже зле. Коли медики приїхали, 8-річна дівчинка та 10-річний хлопчик були непритомні. Жінка 60-ти років була при свідомості, але теж у важкому стані.

Викликавши на допомогу ще одну бригаду екстренки, медики почали надавати допомогу дітям та жінці. У найважчому стані перебувала дівчинка. Дорогою до лікарні фахівці швидкої проводили кисневу терапію постраждалим. Тож до лікувального закладу усіх трьох доправили вже при свідомості.

З попереднім діагнозом «отруєння природним газом» їх госпіталізували до Христинівської ЦРЛ.

Крім того, у м. Христинівка 24 січня від швидкої допомоги Христинівської районної лікарні отримано повідомлення про отруєння зі смертельним наслідком чадним газом місцевого жителя.

Управлінням Держпраці у Черкаській області вживаються заходи щодо утворення комісій з розслідувань причин виникнення аварій, пов’язаних з використанням газу у побуті, які з’ясують обставини та причини настання аварії.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаських водіїв попереджають про ускладнення погодних умов.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version