додому Новини Черкащина Один із популярних черкаських пляжів "прикрашають" гори сміття (ФОТО)

Один із популярних черкаських пляжів "прикрашають" гори сміття (ФОТО)

0

На пляжі "Рів’єра" у Черкасах відпочивальники залишили купи пустих пляшок, пластику та іншого сміття. Про це у Facebook-спільноті "Типові Черкаси" повідомляє черкащанка Вікторія Золотоверха.

"Кожного ранку я катаюсь на велосипеді до Дніпра і милуюсь нашим містом, воно дуже красиве, але хочу поділитись і болем, який викликає в мене і не тільки в мене. Це величезні гори сміття , які валяються на пляжі "Рів'єра". З кожним днем ці гори ростуть, вітер розносить це сміття все далі по пляжу, по Дніпру! Це улюблене місце для відпочинку багатьох містян. Якщо ця територія в оренді, тоді чому наша місцева влада не може змусити орендаря прибрати цю територію?", – написала вона.

При цьому депутат міськради Ярослав Нищик повідомив, що кілька тижнів тому колишній господар пляжу продав право оренди цієї земельної ділянки іншій особі, а сам загадково зник.

"За утримання території пляжу має відповідати орендар. Якщо він порушує умови договору, не прибирає сміття, будемо штрафувати. Територію пляжу найближчим часом перевірить інспектор, який винесе відповідне рішення", – прокоментував сайту vikka.ua заступник міського голови Черкас Геннадій Шевченко.

Згодом заступник начальника управління інспектування Ігор Кіта повідомив, що із новим орендарем пляжу вдалося домовитися: той пообіцяв провести прибирання території у найближчі дні.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на оновленому пляжі "Пушкінський" "виросло" загадкове будівництво.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version