НовиниЧеркащинаОдин із найбільших мікрорайонів Черкас залишається без опалення

Один із найбільших мікрорайонів Черкас залишається без опалення

-

- Advertisment -

9 жовтня міська влада мала подати тепло в будинки черкасців. Проте Південно-Західний район залишився без опалення. Причина – пориви і незаповненість мереж водою. Це означає, що тепло в один з найбільших мікрорайонів міста подадуть не раніше, ніж через тиждень, заявив голова фракції Партії вільних демократів Олександр Згіблов. Про це повідомляють на сайті партії "Вільних демократів".

"Причин, чому так сталося, я бачу дві. Перша – некомпетентність влади. Вже чотири місяці, як міський голова Анатолій Бондаренко взяв на себе функції куратора житлово-комунальної галузі. Результат керування – відсутність тепла в оселях людей. У департаменті ЖКК відбувається казна-що. Одних відсторонюють, інших призначають. Кабінети опломбовуються. Не влада, а – хаос і бардак. Причина № 2 – міський голова займається політикою, а не господарством. То він роздає на Центральні площі квартири, то їздить на політичні прес-конференції, а пориви відремонтувати – "нема в Черкасах зварювальника",− зазначив Олександр Згіблов.

"Вільний демократ" переконаний, що треба негайно включати "роторівську" котельню, яка розташована у Південно-Західному районі. Це той резерв, який допоможе у цей скрутний холодний час обігріти мешканців 40-тисячного району.

Окрім того, депутат переконаний, що також варто не нараховувати людям, які не отримали тепло, плату.

"Рахувати в платіжках починають з того дня, коли виконком ухвалив рішення про початок опалювального сезону. Виходить, що в будинках, де немає лічильників чи ІТП, людям нарахують велику плату. Враховуючи, що зараз тарифи завдяки "страуси ній позиції" міської влади зросли, кожен день "холодного опалювального сезону" влетить в декілька десятків гривень додатково",− заявив Олександр Згіблов.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаських лікарнях та навчальних закладах розпочали опалювальний сезон.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах працюють над створенням кризового центру

У Черкасах триває ремонт у приміщенні для майбутнього кризового центру. Роботи оглянули міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та його...

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x