НовиниЧеркащинаОдин із лідерів "Черкаських Мавп" пропустить старт сезону

Один із лідерів "Черкаських Мавп" пропустить старт сезону

-

- Advertisment -

Один із лідерів "Черкаських Мавп" та гравець збірної України – Володимир Конєв не зможе взяти участь у стартовому відрізку чемпіонату Суперліги Парі-Матч. Найбільш очікуваний за останні роки баскетбольний сезон має розпочатися наприкінці вересня, інформує пресслужба "Мавп".

Зазначимо, що Володимир Конєв пропустив більшу частину попереднього сезону. Кращий форвард Суперліги 2017/2018 восени переніс операцію на меніску. Після цього форварду була зроблена повторна операція на тому ж меніску. За попередніми прогнозами лікарів період реабілітації мав уже завершитися, однак гравець і досі не може приступити до тренувань через больові відчуття.

Найближчий місяць Конєв проведе у Києві де буде проходити реабілітацію. За словами головного тренера "Черкаських Мавп" Максима Міхельсона, на це може знадобитися півтора-два місяці.

"Вова Конєв, на жаль, не зумів відновитися у попередньо заявлений лікарями термін. Як ви знаєте у нього були дві операції і після останньої він уже мав би відновитися, але больові відчуття і досі не покидають його. Наразі він знаходиться у Києві, де проходить місячну реабілітацію. Ми сподівалися на мінімальний період і до початку сезону він буде готовий, але зараз усе виглядає так, що йому потрібно ще, як мінімум півтора місяці. Ми розуміємо, що він точно пропустить початок сезону і через це уже змінили вектор комплектації команди. Зараз ми шукаємо гравця у позицію 1-2 та гравця, який міг би епізодично виконувати функції Конєва", – зазначив Максим Міхельсон.

Наразі "Черкаські Мавпи" готуються до старту сезону. Уже днями у продаж надійдуть абонементи на сезон 2019/2020 у Суперлізі Парі-Матч.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" продовжили угоду з перспективним центровим.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x