додому Новини Одарич розповів перевізникам, як зменшити собівартість проїзду

Одарич розповів перевізникам, як зменшити собівартість проїзду

0

Міський голова Черкас Сергій Одарич запропонував альтернативні варіанти роботи перевізникам, які дозволили б не піднімати тарифи на проїзд для містян.

"Раніше ми говорили про зменшення кількості одиниць транспорту, деякі відгукнулися, деякі – ні. Моя пропозиція така: ми рухи робимо з двох сторін. Ви зменшуєте кількість холостих проїздів, зменшуєте витрати під час слабкого пасажиропотоку. Я доручив і департамент підготував пропозиції по новому графіку руху", – розповів Одарич під час зустрічі із перевізниками, яка триває зараз у мерії.

За словами мера, пропозиції по новому графіку руху будуть максимально швидко внесені на розгляд виконкому.

"Учора в Умані перевізники спільно з міською владою домовилися про зменшення кількості автобусів на лінії, залишаючись у межах того тарифу, який був. Сьогодні говорити про підняття тарифу – не бачу ніяких аргументів", – говорить міський голова Черкас.

За його словами, є два-три маршрути, де ситуація справді складна. Решта – може працювати в межах 3-3,5 грн.

"Звертаюся до перевізників: суспільний резонанс високий. Прошу готувати пропозиції з огляду на те, що всі вони мають бути оприлюднені та аргументові. Ми маємо громаді пояснити чому 3, 4 чи 6. Щоб не виникало ніяких питань", – заявив Одарич.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version