НовиниОдарич просить прокуратуру повернути базу вчителів "Дніпро"

Одарич просить прокуратуру повернути базу вчителів "Дніпро"

-

- Advertisment -

Міський голова Черкас Сергій Одарич звернувся до обласної прокуратури з вимогою порушити кримінальне провадження та повернути черкаській громаді майновий комплекс бази вчителів "Дніпро", повідомляє прес-служба Черкаської міської ради.

– Історія про відчуження вчительської бази розпочалася ще у 2003 році, коли колишній начальник управління освіти Анатолій Депутат без згоди міської ради уклав з дачним кооперативом "Дніпро" угоду про спільне утримання майна. З того часу черкаські вчителі могли відпочивати лише у двох будиночках з 54-ох, – зазначив Сергій Одарич.

Ще у 2007 році проти тодішнього начальника управління освіти Анатолія Депутата прокуратура порушувала кримінальну справу. 2011 року справу закрили "у зв’язку зі зміною обстановки". Однак суд визнав, що колишній начальник управління освіти перевищив повноваження, укладаючи угоду.

– Кооператив "Дніпро" уклав угоду з юристом про надання юридичних послуг. За роботу йому не платили, сума боргу склала у 162 тис. грн. Юрист звернувся до суду з вимогою примусового продажу майна боржника. 7 травня 2014 року Черкаський районний суд визнав цю операцію фіктивною. Однак, вже 14 липня – Апеляційний суд Черкаської області ухвалює рішення передати майно для проведення торгів, – говорить мер міста.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x