НовиниОдарич пропонує черкасцям недорого купити свою "Тойоту" (ВІДЕО)

Одарич пропонує черкасцям недорого купити свою "Тойоту" (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Міський голова Черкас Сергій Одарич пояснив обставини арешту його автомобіля Toyota Camry. За словами мера, авто арештували у травні 2013 року за рішенням суду.

"У травні 2013 року, коли раптом активізувалась кримінальна справа проти мене, під час розслідування кримінальної справи прокуратура, ще не довівши до кінця своє розслідування, звернулася до суду про стягнення з мене 180 тисяч гривень, які були сплачені з міського бюджету колишнього заступнику міського голови Прокопова за вимушений прогул", – зазначив Одарич.

"Судовий процес відбувався одночасно із розслідуванням кримінальної справи. Я звертався до Соснівського районного суду до тих пір, поки не буде поставлена крапка в кримінальній справі. Вину особі в кримінальній справі встановлюють. Порядок такий: спочатку встановлюють, чи винна особа, тоді вже на винну особу покладають відшкодування збитків, які були завдані її неправомірними діями", – додав міський голова.

"Вказівка Тулуба була рвати на частини, тому суд проігнорував моє прохання перенести розгляд справи кримінального розслідування, викликав мене на судовий розгляд. Слідчий у той же день призначає допит. Я прошу слідчого відпустити мене на суд. Він відмовляє. Я звертаюся до суду з проханням перенести засідання, він теж відмовляє. Заочно без мене суд ухвалив рішення про стягнення 180 тисяч гривень і арешт мого авто", – розповів мер.

За його словами, авто на аукціон виставили вже давно.

"Усупереч усім законам, мене не проінформували про це. Виявилося, що один аукціон уже був. Мене здивувала така низька ціна – 120 тисяч гривень. Виявилося, що під час першого аукціону ніхто не заявився, тому вони стартову ціну опустили", – зазначив Одарич.

"Хто хоче придбати – прошу. Другого березня аукціон електронних торгів. Недорого. Я помоніторив в Інтернеті – таке авто коштує близько 10-12 тисяч доларів коштує така Тойота 2015 року", – додав мер.

"Я думаю, можливо, теж візьму участь в аукціоні. Ще не визначився. Хоча вже час міняти авто", – наголосив міський голова.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Смілянина засудили до п’яти років ув’язнення за збут гранат

Жителя Сміли позбавили волі на п’ять років за незаконний збут гранат, які він намагався продати за тисячу гривень. Про...

У Смілі не працюватиме вуличне освітлення

У Смілі не вмикатимуть зовнішнє освітлення для заощадження електроенергії. Про це повідомляє міський голова Сміли Сергій Ананко. Через значний дефіцит...

Цікаве:

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x