НовиниОдарич пропонуватиме депутатам дати більше грошей на дороги

Одарич пропонуватиме депутатам дати більше грошей на дороги

-

- Advertisment -

Міський голова Черкас Сергій Одарич звернеться до депутатського корпусу з пропозицією збільшити обсяги фінансування ремонту доріг та тротуарів. Про це він повідомив під час своєї прес-конференції.

За словами мера, на сьогодні на капітальний ремонт доріг у бюджеті закладено всього 25 млн грн при мінімальній потребі – 120 мільйонів, на ямковий – 4 млн грн при потребі 25 млн.

"За ті гроші, які закладені на капремонт доріг, можна відремонтувати хіба що одну вулицю Сурікова. Те ж саме стосується і ямкового ремонту. Коштів достатньо лише на те, аби "полатати" три-чотири вулиці, – сказав міський голова. – Тож зараз ми працюємо над пропозицією внесення змін до бюджету за підсумками першого півріччя. Утретє звертатимусь до депутатів з проханням збільшити фінансування на дороги й тротуари".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x