додому Новини Одарич пояснив, чому розгляд ПСЕРу затягується: "Лише у галузі освіти 287 "хотєлок"

Одарич пояснив, чому розгляд ПСЕРу затягується: "Лише у галузі освіти 287 "хотєлок"

0

Депутат Черкаської міськради від Блоку Петра Порошенка Андрій Більда просить пришвидшити розгляд виконавчим комітетом Програми соціально-економічного розвитку.

Його мали розглянути ще першого грудня, заявив на сесії Більда, інформує журналіст vikka.ua.

"Пройшла Революція Гідності, а в нас Програма соціально-економічного розвитку обговорюється скрізь, крім 206 кімнати, де встановлені камери. ПСЕР обговорюється у кабінетах директорів департаментів, міського голови… Де завгодно, але не перед громадськістю", – заявив Більда.

Натомість міський голова Черкас Сергій Одарич зазначив, що ПСЕР завжди спочатку обговорювався "у кулуарах", а вже потім на спільному засіданні виконкому із залученням депутатів.

"Завжди цей документ спочатку готувався у кулуарах, а коли був більш-менш зверстаний, тоді його розглядати на виконкомі. Зараз же робота над ПСЕРом виглядає так: всі понавидавали своїх хотєлок, працівники департаментів усе збили в загальні таблиці, все це отак "транзитом" потрапило до заступників міського голови, потім гамузом до мене. Зараз лише в галузі освіти – 287 позицій. По ЖКГ "хотєлок" – на кілька трильйонів", – обурився Одарич.

Він також зазначив, що зараз директори департаментів працюють над скороченням пунктів програми. Виконком має вперше розглянути ПСЕР уже найближчим часом.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version