НовиниОдарич пояснив, чому розгляд ПСЕРу затягується: "Лише у галузі...

Одарич пояснив, чому розгляд ПСЕРу затягується: "Лише у галузі освіти 287 "хотєлок"

-

- Advertisment -

Депутат Черкаської міськради від Блоку Петра Порошенка Андрій Більда просить пришвидшити розгляд виконавчим комітетом Програми соціально-економічного розвитку.

Його мали розглянути ще першого грудня, заявив на сесії Більда, інформує журналіст vikka.ua.

"Пройшла Революція Гідності, а в нас Програма соціально-економічного розвитку обговорюється скрізь, крім 206 кімнати, де встановлені камери. ПСЕР обговорюється у кабінетах директорів департаментів, міського голови… Де завгодно, але не перед громадськістю", – заявив Більда.

Натомість міський голова Черкас Сергій Одарич зазначив, що ПСЕР завжди спочатку обговорювався "у кулуарах", а вже потім на спільному засіданні виконкому із залученням депутатів.

"Завжди цей документ спочатку готувався у кулуарах, а коли був більш-менш зверстаний, тоді його розглядати на виконкомі. Зараз же робота над ПСЕРом виглядає так: всі понавидавали своїх хотєлок, працівники департаментів усе збили в загальні таблиці, все це отак "транзитом" потрапило до заступників міського голови, потім гамузом до мене. Зараз лише в галузі освіти – 287 позицій. По ЖКГ "хотєлок" – на кілька трильйонів", – обурився Одарич.

Він також зазначив, що зараз директори департаментів працюють над скороченням пунктів програми. Виконком має вперше розглянути ПСЕР уже найближчим часом.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані вдруге видворили нелегального мігранта з Азербайджану

Вдруге видворений азербайджанець, який намагався оселитися в Умані, надбав майже 15 років заборони в’їзду в Україну за повторне порушення...

Поліцейські повернули додому дідуся, який заблукав у Смілі

Вчора, близько 11 години, наряд реагування Смілянського міського відділу Управління поліції охорони в Черкаській області доставив додому 85-річного чоловіка,...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x