додому Новини Одарич назвав одним з найгірших департамент архітектури та містобудування

Одарич назвав одним з найгірших департамент архітектури та містобудування

0

Міського голову Черкас не задовольняє робота департаменту архітектури та містобудування. Одарич назвав його одним із найгірших серед інших департаментів міськвиконкому. Про це повідомляють у прес-службі Черкаської міської ради.

Сьогодні під час наради очільник міста почув звіт департаменту з виконання його доручень.

"Робота в усіх напрямках провалена. Мене це не влаштовує. З усіх доручень більшість не виконані. Тому тут я бачу два варіанти: або ви працюєте, або ми міняємо вас на людей, які будуть працювати", – заявив Сергій Одарич.

Міський голова так і не отримав відповідь на питання, коли планується введення в експлуатацію будинків в мікрорайоні "Яблуневий", чому гальмується будівництво ще одного під’їзду біля будинку за адресою Гагаріна, 45 тощо.

На засіданні начальник управління капітального будівництва Лариса Слесаренко запропонувала збільшити кількість людей в департаменті. Одарич заявив, що збільшувати кількість чиновників він не збирається.

Нагадаємо, майже місяць тому міський голова Черкас змінив формат нарад у міськвиконкомі. Відтепер щодня (крім понеділка) у сесійній залі (кабінеті № 206) відбуваються наради з керівниками департаментів.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version