НовиниОдарич: Можу бути або мером, або нардепом, або президентом

Одарич: Можу бути або мером, або нардепом, або президентом

-

- Advertisment -

Минулого тижня в мережі поширювали інформацію про те, що міський голова Черкас Сергій Одарич готовий поступитися на осінніх виборах своїм місцем в обмін на крісло в Кабінеті міністрів. Сьогодні на прес-конференції мер цю інформацію спростував.

"Хочу нагадати, що Партія вільних демократів, яку я очолюю, двоє виборів поспіль у Черкасах набирала найбільшу кількість голосів, значно більше, ніж потужні всеукраїнські партії типу "Батьківщини", "Блоку Петра Порошенка", "Самопомочі" тощо", – зазначив Одарич, додаючи, що в плітках йому приписували балотування від "Самопомочі". – Який сенс іти від тих, у кого рейтинг менший, я не розумію".

"Щодо крісел у Києві: мені багато разів пропонували крісло, і навіть тодішній прем'єр Азаров перед відставкою хотів мене звідси прибрати мирно. Питали: "Ким ти хочеш бути в Кабіміні? Давай ми тебе призначим". Хочу, щоб усі заспокоїлися! Я можу, якщо говорити про державну службу, працювати виключно або міським головою, або народним депутатом, або Президентом України. Це ті посади, які обіймаються шляхом виборів. На решту посад я не маю права претендувати взагалі, оскільки я не маю вищої освіти, не відповідаю кваліфікаційним вимогам навіть для того, щоб стати завсектором якогось міністерства".

"Усі ці домисли створюються людьми, які не слідкують за політичною ситуацією в місті. Я розумію, що вони тут прилітають-відлітають час від часу, але треба поцікавитись. Я не можу обіймати посади на державній службі, окрім виборних", – резюмував Одарич.

 
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на місці, де була синагога, з’явиться будівля висотою до 14 метрів

У Черкасах по бульвару Шевченка на місці історичної будівлі (колишня синагога Тверського), якій уже понад 100 років, має з’явитися...

Черкаські легкоатлети вибороли медалі на літній Універсіаді України

Черкаські студенти та випускники ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету взяли участь на ХIX літній Універсіаді...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x