НовиниОчільник Черкащини вислухав претензії активістів

Очільник Черкащини вислухав претензії активістів

-

- Advertisment -

Сьогодні, 24 січня, черкаські активісти зустрілися з головою Черкаської облдержадміністрації Юрієм Ткаченком. Про це інформує "Інфоміст".

Раніше організації "Автомайдан Черкащини" та "Правий сектор" анонсували в соцмережах свій приїзд до губернатора та керівників силових структур області. Як пояснював свої дії голова ГО "Автомайдан Черкащини" Віталій Короткошей, таким "автопробігом" він хоче відновити автомайданівський рух у Черкасах. Натомість губернатор, коментуючи пост, повідомив, що в цей день він буде на роботі і прийме активістів у будівлі держадміністрації.

Саме в адміністрації зустріч і відбулася. Її учасники в ході годинного полілогу поговорили про розслідування фальсифікацій на виборах до обласної ради, легітимність обласних депутатів, забудову берегової лінії в місті.

– Нічого не міняється. Люди ходять по кабінетах і там їм пишуть відписки. Шо це робиться? Я думаю, це нікого не задовольняє, зокрема й вас, – каже Віталій Короткошей.

Губернатор закликав присутніх на понеділок підготувати конкретні припозиції до керівництва області. – Обласна влада відкрита для співпраці із громадськістю. Підготуйте пропозиції конкретні для співпраці. Якщо ви десь бачити потребу в контролі громадських організацій, – відреагував Юрій Ткаченко.

Як повідомляв сайт vikka.ua,  голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко відреагував на заяву активіста.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах водійка врізалася в припарковане авто

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Хрещатик за участі трьох автомобілів....

День Вишиванки у центрі Черкас — як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З нагоди Дня Вишиванки черкащани зібралися у сквері Юність, вдягнені у національний одяг. Тут влаштували мистецькі виставки, музичні та...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x