НовиниЧеркащинаОчільник Черкащини: "Темпи робіт на мосту – незадовільні" (ФОТО)

Очільник Черкащини: "Темпи робіт на мосту – незадовільні" (ФОТО)

-

- Advertisment -

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко доручив представникам Укравтодору, Служби автодоріг, Громадської ради при ній збільшити кількість бригад ремонтників і пришвидшити роботи на черкаському мосту. Про це повідомляють на офіційному сайті Черкаської ОДА.

Ремонт на мосту через Дніпро розпочався 19 червня. Виконує його підрядне підприємство ТОВ "Шляхове будівництво "АЛЬТКОМ". Наразі ремонтники фрезерують старе асфальтобетонне покриття та розбирають захисний шар мостових плит.

"Вважаю, що темпи робіт незадовільні, – сказав очільник області Юрій Ткаченко. – Особливо уповільнилися останні тижні. Була лише одна об’єктивна причина: через надзвичайну ситуацію на лівому березі внаслідок негоди ми мали забезпечити проїзд спецтранспорту та вантажівок із будівельними матеріалами поза "вікнами". Тому роботи треба пришвидшувати, зараз дорогоцінний час для їхнього виконання. Підрядник пообіцяв збільшити кількість бригад (щонайменше вдвічі), інтенсивніше працювати, зокрема, вночі. Треба задіяти весь ресурс".

За дорученнямТкаченка, щоранку на мосту відбуватиметься оперативна нарада за участі його заступника-куратора напряму Костянтина Омаргалієва. Також підрядна організація надасть відкоригований графік робіт.

Як повідомляв сайт vikka.ua, перекриту черкаську дамбу облюбували велосипедисти та любителі селфі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x