додому Новини Очільник Черкащини проінспектував ремонти доріг

Очільник Черкащини проінспектував ремонти доріг

0

Ремонтна кампанія автошляхів триває на Черкащині. Очільник області провів координаційну нараду з керівництвом дорожніх служб, а потому проінспектував перебіг ремонтів, повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Участь у виїзній нараді взяв також народний депутат України Сергій Рудик. Разом обговорили проблемні питання та шляхи їхнього вирішення.

Серед іншого, ремонтники й далі працюють на автодорозі Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань. Ідеться про правий проїзд від Черкас до Сміли. Тут заплановано відремонтувати 7,8 км покриття. Як запевняє підрядник, усе йде за графіком із урахуванням погодних умов.

– Цей ремонт став можливим завдяки співфінансуванню з місцевих бюджетів, – зауважує голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Тобто ми консолідували зусилля на різних рівнях. Одним із активних лобістів спрямування додаткових коштів на дороги області є наш нардеп Сергій Рудик. Найголовніша вимога, яку ми ставимо перед виконавцями, – якість ремонту. Конкретно про цю ділянку: нещодавно фахівці брали тут зразки асфальтобетону на дослідження. Вони відповідають вимогам ДСТУ.

Як зауважив обласний керманич, на Черкащині вже готуються до ремонтної кампанії-2017. Розпочаті проектні роботи щодо низки об’єктів.

– Йдеться про ділянки доріг у напрямку Черкаси – Золотоноша, Сміла – Умань, Сміла – Городище та ін., – розповідає Юрій Ткаченко. – Також нині фахівці працюють над проектом реконструкції нашої дамби. Як і пообіцяв Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, перебуваючи на Черкащині, ми отримали необхідні кошти на проектування ремонту мосту через Дніпро. Окрім того, проектуємо також освітлення низки автодоріг. Це все, аби якомога раніше звертатися по фінансування робіт до "Укравтодору".

Нагадаємо, на Черкащині дорожники вже ліквідували ямковість на понад 330 тис. кв. м покриття. Це втричі більше, ніж торік.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах відремонтують ще одну зупинку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version