НовиниЧеркащинаОчільник Черкащини доручив дорожникам активніше готуватися до ремонту автошляхів

Очільник Черкащини доручив дорожникам активніше готуватися до ремонту автошляхів

-

- Advertisment -

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко закликав активніше готуватися до ремонтної кампанії доріг. Йдеться про підготовку проектно-кошторисної документації, повідомляє прес-служба ОДА.

На координаційній нараді очільник області звернувся до керівника Служби автомобільних доріг Черкащини задля негайного ремонту найбільш проблемних ділянок автошляхів, як тільки-но дозволять погодні умови.

"Найбільше нарікань маємо по Смілі, – сказав Юрій Ткаченко. – Ідеться про напрями в бік Кам’янки й Умані. Ми чекаємо проектів від міської влади, щоби вже навесні почати ремонт. Також звертаю увагу Служби автомобільних доріг області на ділянки доріг через Мошни, між Смілою та Ротмістрівкою тощо. Вони мають бути проїзні. Усі балансоутримувачі доріг повинні належним чином підготуватися до ремонтної кампанії, щоби не гаяти часу, коли погода дозволить стартувати".

Зазначимо, минулоріч в області відремонтували безпрецедентні понад 96 км доріг загального користування. Із утриманням автошляхів на це залучили 622,4 млн грн. Ідеться про кошти державного, обласного та місцевого бюджетів, а також кредитні та надходження митних платежів. Серед ключових об’єктів: ремонт ділянок доріг Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань; Київ – Знам’янка, мосту через Дніпро тощо.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за два тижні у Черкасах почнуть ямковий ремонт доріг.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані водійка Lexus сплутала педалі та знесла паркан

Водійка автомобіля Lexus не впоралася з керуванням, в результаті чого зіткнулася з металевим парканом. Про це повідомляє Уманське районне...

Тальнівська громада на війні втратила 54-річного захисника

На російсько-українській війні обірвалося життя захисника Віктора Валерійовича Курасова. Про це повідомляє пресслужба Тальнівської міської територіальної громади. Сьогодні, 29 квітня,...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x