НовиниОбурені підприємці штурмували обласну та міську владу (ВІДЕО)

Обурені підприємці штурмували обласну та міську владу (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Кількасот підприємців Черкас прийшли сьогодні до міської ради відстоювати свої права. Адже сьогодні виконавчий комітет повинен був розглядати питання про демонтаж 243 тимчасових споруд. Їхню роботу влада визнала незаконною, пише "Про все".

Під кабінетом секретаря міськради Олександра Радуцького підприємці сканудують: "Роботу". Засідання виконавчого комітету з цього питання, як і очікувалось, не відбулось.

"Ми прийшли до вас у робочий час, тому вирішуйте наше питання, – вимагають підприємці. – Організуйте нам зал, щоб ми спокійно могли обговорити це питання".


Відео Прочерку

За словами підприємців, сьогодні вони залишили свої робочі місця, щоб їм дали нормально працювати в майбутньому.

"Сьогодні в міськраду прийшли лише підприємці, але нас буде значно більше, якщо до нас долучаться і реалізатори", – зазначають мітингарі.

Не знайшовши підтримки в міській владі, черкаські підприємці вирушили до облдержадміністрації, щоб там провести засідання виконкому та наштовхнулися на опір. Представники влади з міліціонерами пояснювали, що не можуть впустити в ОДА всіх представників малого бізнесу. Мовляв, це незаплановано і не по регламенту, інформує "Прочерк".

Та підприємці почали перелазити через турнікети, щоб таки пробитися в облдержадміністрацію. Там вони таки знайшли порозуміння, поспілкувавшись із заступником голови Черкаської облдержадміністрації Юрієм Сасом. У підсумку пікетувальники домовилися завтра провести виконком о 9.30 у великій сесійній залі Черкаської облради.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x