НовиниЧеркащинаОблаяні та виштовхані з громадського транспорту: у Черкасах медики...

Облаяні та виштовхані з громадського транспорту: у Черкасах медики годинами дістаються до роботи

-

- Advertisment -

У Черкасах медики просять населення та працівників громадського транспорту з повагою ставитися до їхньої роботи та давати можливість безперешкодно доїхати до роботи.

Про це повідомляє пресслужба КНП "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР".

Так, вчора, 18 березня, дві працівниці "екстренки" протягом кількох годин добиралися до роботи, щоб заступити на нічне чергування. Вони проживають біля площі 700-річчя і дорога до вулиці Корольова стала для них справжнім випробуванням.

Знаючи, що в місті проблема з транспортом, обидві жінки вийшли з дому заздалегідь. Але на зупинці вони лиш проводжали поглядом маршрутки, які не зупинялись, бо вже везли свої 10 пасажирів. Простоявши так на зупинці деякий час, жінки (одна з яких у поважному віці) вирішили йти до вулиці Пастерівської, щоб спробувати сісти у тролейбус № 10. Зупиняючись по дорозі на зупинках перепочити, працівниці намагались втиснутись у транспорт, але не могли – повідомляють у пресслужба черкаської "екстренки".

На зупинці Пастерівській, о 18:50, вони спробували зайти в тролейбус №10, маючи захисні маски, і намагались показати кондукторові посвідчення, що вони медпрацівники. Вони повідомили кондукторові, що працюють в Центрі екстреної медичної допомоги і мають бути на роботі вчасно. Однак кондукторка відмовилася їх слухати.

"Вона у грубій формі з нецензурною лайкою порадила засунути свої посвідчення куди подалі і виштовхнула пасажирок надвір. Врешті працівниці "екстренки" на свою мізерну зарплату викликали таксі, щоб встигнути прийняти важливі виклики і допомогти вижити комусь із рідних тієї ж кондукторки – зазначає речниця КНП "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР" Ірина Назарок.

Вона просить керівництво тролейбусного парку провести бесіду з працівниками. Оскільки в умовах карантину медпрацівники знаходяться "на передовій" і повинні мати можливість безперешкодно дістатися свого робочого місця.

"Зараз Черкаська обласна державна адміністрація, районні державні адміністрації, керівники міст, сіл та територіальних громад намагаються якнайшвидше вирішити питання доставки медпрацівників до місця роботи. Впевнені, що у найближчий час питання буде вирішено, але епізоди людської байдужості не можуть залишитися безкарними", – додала Ірина Назарок.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські тролейбуси перевозитимуть не більше 10 пасажирів одночасно.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x