НовиниЧеркащинаОбласть готується до Чигиринських вшанувань

Область готується до Чигиринських вшанувань

-

- Advertisment -

Чигирин прийматиме потрійне свято 14 жовтня. Сюди завітають звідусіль на відзначення Дня захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва. Провести усі заходи гідно та на належному рівні закликав перший заступник очільника області Віталій Коваль. Відповідні завдання та доручення він дав на сьогоднішній нараді профільним структурам, повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

У цей день у Чигирині об’єднаються різні покоління захисників України: тих, хто вже пройшли випробування боєм, та майбутні покоління боронителів. Тут вже традиційно складатимуть присягу на вірність Україні вихованці козацьких класів Черкащини, відзначатимуть нагородами учасників АТО. Крім того передбачена фестивальна програма та багато іншого.

"Це свято єднання та сили, – каже Віталій Коваль. – Воно консолідує, адже спільне для військових, влади та громади. Чигирин спрадавна був осередком українських козацьких традицій, які ми шануємо та зберігаємо донині. Вже маємо за традицію посвячувати у козачата вихованців профільних класів Черкащини. На бастіоні Дорошенка, у день Покрови Пресвятої Богородиці, вони мають змогу поспілкуватися з тими, хто вже пройшов АТО. Тож наше завдання – на належному рівні підготуватися до вшанувань у Чигирині та інших містах, районах".

Як повідомляв сайт vikka.ua, у центрі Черкас перекриють рух транспорту кількома вулицями.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Ігор Табурець подякував нацгвардійцям за службу

Національна гвардія України вже 10 років пише свою історію. Команді, яка тепер працює і на найгарячіших ділянках фронту у...

Черкаський театр по-новому представив глядачеві “Макбет” (ВІДЕО) 

Приміряють образи, повторюють текст та перевіряють декорації. У Черкаському драматичному театрі актори готуються до чергової вистави "Макбет" Шекспіра. Ця постанова...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x