НовиниЧеркащинаОбласний прокурор прокоментував "перформанс" черкаських "нацкорпусівців"

Обласний прокурор прокоментував "перформанс" черкаських "нацкорпусівців"

-

- Advertisment -

Прокурор Черкаської області Сергій Овчаренко прокоментував "перформанс", який сьогодні, 13 червня, влаштували біля обласної прокуратури представники "Нацкорпусу".

Він зазначив, що організатором сьогоднішньої "попойки" під прокуратурою є керівник місцевого осередку Національного корпусу Дмитро Кухарчук, який підозрюваний у трьох кримінальних провадженнях про хуліганські дії зі спричиненням тілесних ушкоджень.

"Вочевидь він не може пробачити прокурорам їх принциповість в оголошенні підозр такому видатному "активісту". Також до нього причетний неодноразово спійманий на керуванні транспортним засобом у стані сп’яніння, а по сумісництву фігурант кримінального провадження про незадекларовані статки, депутат обласної ради пан Мушієк. Його соратник пан Шевченко, якому цілком "випадково" вдалось отримати ласий шматок землі у заповідній Соснівці, який також забув задекларувати придбану квартиру. Пан Лисак, який заставив місто "наливайками", в яких правоохоронцями не раз фіксувались факти продажу алкоголю та тютюну неповнолітнім", − повідомив у дописі Сергій Овчаренко.
 

Прокурор підкреслив, мовляв, дані "достойники" мають власну уяву про норми моралі та навчають цим нормам інших. Також Сергій Овчаренко просить громаду та ЗМІ не піддаватись на маніпуляції фактами проплачених активістів та фігурантів кримінальних проваджень, які мають особисті мотиви дискредитувати правоохоронців, та дочекатися результатів службового розслідування. І, водночас, нагадав події минулого літа, коли під стінами одного з місцевих закладів Кухарчук влаштував жорстоку бійку з ветераном АТО. Тоді відео з камер відеоспостереження наробило чималого резонансу.

Так, зазначимо, що невідомі особи, одягнені у футболки з написом "прокурор", біля входу до прокуратури сиділи та розпивали алкогольні напої. Відповідні фото та відео розмістив на своїй сторінці у Facebook "нацкорпусівець" Ян Антонюк.

"Чи п’ють прокурори на роботі ? Про це скаже фото. Акція біля стін прокуратури. Нагадую, що кілька днів назад п’яні прокурори діставали зброю на вулиці біля закладу "Тарас Бульба", там, де і святкували", − написав у соцмережі Антонюк.

Нагадаємо, що 9 березня, після виступу Президента на одній з центральних площ міста представники "Національного корпусу" влаштували провокацію. Молодики в балаклавах та синьому камуфляжі під керівництвом Дмитра Кухарчука намагались перешкодити руху президентського кортежу. Потому – застосовуючи димові шашки та фаєри, вступили в бійку з полісменами. За останніми даними, під час бійки постраждало понад 20 правоохоронців.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині затримали посадовця-хабарника.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x