НовиниОбласний осередок нової партії очолив відомий регіонал (ВІДЕО)

Обласний осередок нової партії очолив відомий регіонал (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Обласний осередок партії "Наш край" очолив Віталій Бут. У 2009 році він очолював обласний осередок Партії регіонів. У період 2008-2010 років був ректором Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

У студії "Вичерпно" Бут постав уже в ролі очільника обласного "Нашого краю". Він заявив, що основною відмінністю партії від решти є те, що вона не є вождистською.

"Мені не подобається словосполучення "бути в опозиції до влади". Її обрав народ. Ми в опозиції до дурості, до чванства, корупції, людей, які прийшли у владу, не працюючи жодного дня в господарстві", – заявив політик.

На питання журналіста щодо того, з якою командою "Наш край" піде на вибори, Віталій Бут порадив дочекатися конференції, де й буде визначено кандидатів.

Натомість щодо своєї причетності до ПР Бут зазначив, що хотів би, аби його "оцінювали справами".

"Я працював у політичній силі Партія регіонів, і я ні на один грам не жалкую про те, що я там працював і спілкувався із чудовими людьми, мерами-господарниками. Сьогодні багато політичних сил повторюють шлях Партії регіонів. Свого часу вона також народилася як партія місцевого самоврядування. Її створював мер Донецька Рибак. Партія проповідувала, щоб на місцевому рівні левова частка грошей залишалась у бюджетах. Це потім уже у 2002 році, коли Янукович прийшов до крісла прем’єра, очолив цю партію. На жаль, його прихід став розвиткою партії не в той бік… Це історія. Я набув потужного досвіду", – заявив Бут.

Також додав, що не вважає, що в людей можуть бути до нього претензії. Мовляв, "партія допомагала людям". Політик наголосив, що його кар’єра у ПР закінчилась із приходом екс-губернатора Сергія Тулуба.

Партія "Наш край" створена в 2011 році народним депутатом від Одеської області Антоном Кіссе. Її первісною назвою була "Блокова партія". Політична сила управляється колегіально: у неї п`ять співголів: Олександр Мазурчак, Олександр Фельдман, Юрій Гранатуров, Антон Кіссе і Сергій Кальцев.

Неофіційно "Наш край" називали "партією мерів". Багато з них до недавнього минулого представляли Партію регіонів.

Низка українських ЗМІ і політологів пов'язують партію з адміністрацією Президента України Петра Порошенка і особисто першим заступником глави АП Віталієм Ковальчуком.

Варто зазначити, що раніше редакція телеканалу "ВІККА" зверталася із інформаційним запитом до керівництва партії "Наш край" щодо того, хто очолює обласний осередок політичної сили

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Внаслідок ДТП у Черкасах автомобіль врізався у стіну будинку – ФОТОФАКТ

У Черкасах на перехресті вулиць Надпільна та Чехова сталася автомобільна аварія. Одна з автівок врізалася у стіну будинку. Повідомляє...

Яка буде погода на вихідні і коли відкриється купальний сезон повідомили у Черкаському гідрометцентрі

Полярний холод покинув територію Черкащини. На вихідні в області буде тепло і без опадів. Про це пише директор Черкаського...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x