додому Новини Обласна міліція вже охороняє виборчі дільниці з Автомайданом і Самообороною

Обласна міліція вже охороняє виборчі дільниці з Автомайданом і Самообороною

0

Учора співробітники УМВС України в Черкаській області провели нараду, де визначили правоохоронців, які забезпечуватимуть охорону громадського порядку на виборчих дільницях області.

Крім того, на допомогу міліціонерам для забезпечення охорони громадського порядку долучаться громадські формування "Автомайдану" та "Самооборони". Їхня кількість становить приблизно 1500 осіб. Такий крок пов'язаний з тим, що частина обласної міліції відряджена в інші регіони.

Перед початком несення служби правоохоронці обстежать територію та приміщення виборчої дільниці, особливо приміщення для голосування, з метою виявлення підозрілих предметів чи речовин. Спільно з головами ДВК перевірять наявність майна та цілісність сейфів, де зберігається виборча документація.

Правоохоронці працюватимуть в посиленому режимі для уникнення можливих правопорушень, фальсифікацій, масових заворушень та втручань у процес голосування.

Відповідно до постанов Центральної виборчої комісії на території області створено 7 окружних виборчих комісій та 1103 виборчі дільниці, зокрема 35 – спеціальних.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version