додому Новини Черкаси Обладнання на 1,6 мільйона: керівнику медзакладу в Черкасах оголосили підозру у службовій...

Обладнання на 1,6 мільйона: керівнику медзакладу в Черкасах оголосили підозру у службовій недбалості 

0
лікар телефон
molbuk.ua

Повідомлено про підозру директору комунального некомерційного підприємства, який придбав ортопедичні системи за завищеною ціною. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

Повідомлено про підозру одному з директорів комунального некомерційного підприємства за фактом службової недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

Розслідуванням встановлено, що посадовець, не перевіривши ринкову вартість, уклав договір на придбання ортопедичної системи декомпресії хребта в комплекті за завищеною ціною на загальну суму понад 1 600 000 грн.

В результаті було безпідставно перераховано бюджетні кошти на користь суб’єкта господарювання, що призвело до збитків Департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради.

У разі доведення вини підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 5 років з позбавленням права займати певні посади строком до 3 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version