НовиниЧеркащина"Обиратиму людей, до яких би міг повернутись спиною": очільник...

"Обиратиму людей, до яких би міг повернутись спиною": очільник Черкащини формує команду (ФОТО)

-

- Advertisment -

Команда новопризначеного голови Черкаської ОДА Ігоря Шевченка – у стадії формування. Щодо своїх заступників губернатор радитиметься з колегами з інших регіонів та погоджуватиме у столичній комісії. А потенційні голови РДА, ймовірно, проходитимуть поліграф. Про це очільник області розповів під час пресконференції 15 серпня, інформує vikka.ua.

"Мені дісталась команда, на жаль, не в тому стані, в якому я хотів би. Заступників майже немає. Із чотирьох, а ще краще п’яти, – мені дісталось двоє. Обидва не зовсім прості персонажі, – розповідає Ігор Шевченко. – Згідно з Конституцією, чинні заступники протягом двох днів після мого призначення написали заяви на звільнення, але зараз я не можу собі дозволити підписати їх і завтра звільнити, бо тоді залишусь один. Нехай ці люди ще трошки попрацюють з нами і дадуть відповіді на певні питання".

Очільник області просить дати йому час, щоб набрати свою команду. Мовляв, критерій відбору дуже серйозний і сьогоднішня влада поки що навідріз не погоджує пропоновані Шевченком кандидатури.

"Коли я оцінюю людей за якимись загальнолюдськими критеріями, в мене немає інформації щодо того, чим вони займались раніше і в складі яких злочинних угрупувань вони були, – каже губернатор. – Від вчорашнього мого візиту до Києва я обрав нову стратегію подачу кандидатів собі в заступники взагалі. Я кожного буду погоджувати з кваліфікаційною комісією, щоб вони з’ясовували про нього все, використовуючи їхній ресурс. Я обиратиму людей, до яких би міг повернутись спиною".

Шевченко додає, що радитиметься з цього приводу і з новопризначеними губернаторами інших регіонів, де такі вже є.

Також найближчий час без очільників на Черкащині залишаться всі райони. Поки що звільнених голів РДА – половина.

"Є новий пілотний проект "Ліфт". Це зовсім нова стратегія, ідея й технологія призначення голів РДА. Вони там будуть проходити тестування. Програми розроблені американськими, німецькими, канадськими компаніями. Все доходить аж до поліграфа", – зауважує Ігор Юрійович.

Як повідомляв сайт vikka.ua, очільник Черкащини розповів про свою нерухомість в Росії.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані “на гарячому” затримали збувача вогнепальної зброї

За процесуального керівництва прокурорів Уманської окружної прокуратури повідомили про підозру 42-річному чоловіку за фактом незаконного придбання, зберігання, носіння та...

На Черкащині судитимуть водія, який пропонував хабар поліцейським

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт проти жителя міста Черкаси, який запропонував неправомірну вигоду працівникам поліції. Про це повідомляє...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x