НовиниКриміналОбіцяв 150 тисяч гривень «відкату»: молодий жашківчанин зробив зухвалу...

Обіцяв 150 тисяч гривень «відкату»: молодий жашківчанин зробив зухвалу пропозицію поліцейському (Фото)

-

- Advertisment -

23-річний житель міста Жашків звернувся до заступника начальника слідчого відділу Уманського районного управління поліції із пропозицією «кришувати» його підпільний бізнес.

Чоловік розповів, що має гральний заклад і хоче розпочати діяльність ще дев’яти таких закладів. За спробу підкупу службової особи ділку загрожує до восьми років позбавлення волі, інформує пресслужба Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Жашківчанин хотів, аби його бізнес функціонував безперешкодно і правоохоронці не вживали відповідних законних заходів. Кожного місяця з десяти установ азартних ігор зловмисник обіцяв поліцейському надавати «винагороду» на загальну суму 150 тисяч гривень.

Про корупційні наміри фігуранта посадовець поліції відразу рапортував керівництву та до Черкаського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ. Уманська місцева прокуратура розпочала кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Під час передачі коштів за діяльність одного грального закладу – 15 тисяч гривень – зловмисника затримали працівники внутрішньої безпеки Нацполіції та слідчого відділу Уманського РУП. Готується вручення підозри чоловікові.

За зайняття гральним бізнесом фігурантові доведеться сплатити штраф, а ось за підкуп службової особи він може потрапити за грати на строк від чотирьох до восьми років. Наразі хабародавця затримано.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах спіймали двох досвідчених домушників.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Пішов із життя відомий черкаський тренер

Пішов із життя видатний тренер-викладач із боксу Віктор Андрійович Кіхтенко, який присвятив своє життя розвитку цієї спортивної галузі. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x