НовиниЧеркащинаНоворічне Фікси-Шоу "Дід Мороз існує!" незабаром у Черкасах (Фото,...

Новорічне Фікси-Шоу "Дід Мороз існує!" незабаром у Черкасах (Фото, Відео)

-

- Advertisment -

Фіксики 27 грудня завітають до Черкас з прем’єрою Новорічного Шоу "Дід Мороз існує!". Це абсолютно нове ліцензійне шоу за мотивами серіалу "Фіксики".

Ваші діти вірять у Діда Мороза? Професор Чудаков разом з фіксиками доведе вам, що він існує! І навіть не один! Телепортація на ваших очах!

Новий винахід невгамовного Генія Євгенійовича дозволяє притягнути будь-який об'єкт з будь-якого куточка земної кулі. Вперше випробувати прилад Чудаков запрошує Сімку й Нулика. Разом вони намагаються телепортувати самого Діда Мороза. Бо ж як без нього в найчарівніше свято року? Але помилка приладу і перешкода від адміністратора Уми Палатівни призводять до найнесподіваніших наслідків: відразу три Діди Морози з різних континентів опиняються на одній сцені! Вражаюча новорічна прем’єра за участю фіксиків і цілої компанії новорічних чарівників з різних країн світу зацікавить кожну дитину.

"Дід Мороз існує!" – це яскрава сімейна комедія, де кожен глядач стане учасником неймовірних пригод. Подаруйте дитині незабутні емоції мультфільму, що оживає!

Кожне Фікси-Шоу – це зустріч з улюбленими героями, саме такими, як на екрані.

Крім того, Новорічне Шоу – це ще й нові музичні ігри для всього залу – веселощі долетять до останніх рядів; новорічні хіти та улюблені фіксиспівки, які можна співати всім разом; яскравий, добрий і кумедний сюжет, зрозумілий дітям!

Однозначно, новорічне музичне шоу в бездоганному виконанні зарядить і дітей, і батьків святковим настроєм та подарує безліч яскравих емоцій та вражень!

Зазначимо, що це єдине в Україні ліцензійне Шоу від творців мультфільму "Фіксики". ТМ "Best4Kids WORLD" – це понад 800 вистав по всьому світу. Ми пропонуємо глядачам кращі дитячі Шоу в Україні та країнах Європи.

Святкове дійство відбудеться 27 грудня, о 18:00, в Палаці культури "Дружба народів". Малюкам до 4-х років вхід безкоштовний (без надання окремого місця, дитина сидить на руках у дорослого). Тривалість вистави – 55 хвилин.

Квитки можна придбати в касі та онлайн.

Подаруйте дітям радість! Завітайте на Прем'єру дивовижного Новорічного Фікси Шоу – 2020!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Будищенській громаді запрацював новий пожежний підрозділ

38-й підрозділ місцевої пожежної охорони запрацював у Будищенській територіальній громаді. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Черкаській...

У Каневі зросте вартість проїзду в громадському транспорті

Вартість проїзду в міських автобусах зросте в Каневі з 1 травня. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Вартість проїзду...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x