НовиниНовий очільник Тальнівщини 5 місяців був у зоні АТО

Новий очільник Тальнівщини 5 місяців був у зоні АТО

-

- Advertisment -

У Тальному представили нового керівника району – Василя Клименка. Познайомити його з громадськістю приїхав заступник голови ОДА Юрій Сас.

Як повідомили vikka.ua у прес-службі обласної державної адміністрації, призначення відбулося за погодженням голови ОДА Юрія Ткаченка.

"Він у своєму рішенні виходив з двох суджень. Перше –сумний досвід попередника – тому людина не з цього району. Друге – тенденція залучати до керівництва захисників вітчизни – 5 місяців Василь Клименко пробув у зоні АТО прикордонником, куди пішов добровольцем з посади голови сільради", – сказав під час представлення Сас.

На закид представників громадськості, що кандидатура Василя Клименка не була погоджена з ними, Юрій Сас відповів, що попередник, який був креатурою Майдану, звільнений через зловживання і нині через це Тальнівський район є "гарячою точкою" на мапі Черкащини.

"Я хоч і не місцевий, але район знаю і сподіваюсь на співпрацю з громадою. Якщо ми будемо триматись разом, подолаємо усі труднощі", – з упевненістю сказав Василь Клименко.

Наостанок голова ГО "Воїнів-прикордонників" Микола Мельник зазначив, що громада дає йому кредит довіри, адже у державній прикордонній службі Клименка охарактеризували як порядну і надійну людину. Але якщо він не зможе працювати на благо району, Микола Мельник стане першим, хто оголосить недовіру новопризначеному керівнику Тальнівщини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаситеплокомуненерго забезпечить подачу гарячої води під час святкування Великодня

У Черкаситеплокомуненерго обіцяють забезпечити всіх користувачів водою на Великдень, завершивши ремонтні роботи та забезпечивши подачу гарячої води навіть тим,...

Прикривав вогнем своїх побратимів: на фронті загинув 26-річний черкащанин

На війні загинув старший сержант Замашний Юрій Олегович із села Нечаєве Лип’янської громади. Про це повідомляє пресслужба Шполянської міської...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x