НовиниНовий обласний прокурор уникає черкащан?

Новий обласний прокурор уникає черкащан?

-

- Advertisment -

Нещодавно призначений прокурор Черкаської області уникає спілкування із містянами. Такий висновок зробили вчора черкащани на віче.

Так, представник ГО "Ультрас-Черкаси" Даниїл Майоров зазначив, що під час мітингу під будівлею прокуратури вони вимагали, щоб до них вийшов Юрій Шеремета. Втім представники силової структури зазначили, що нового керівника прокуратури немає на місці.

– Опісля ми зустріли Миколенка (екс-начальник обласної прокуратури, – vikka.ua), який зазначив, що йде на зустріч із Шереметою. Тобто нам сказали неправду, бо якщо було домовлено про зустріч, значить Шеремета був на місці. Це так "жити по-новому"? – обурився Майоров.

На віче черкащани проголосували за те, щоб запросити наступного разу прокурора на площу, перевіривши його так на відкритість.

Цікаво, що на представлення нового керівника обласної прокуратури журналістів не запросили. Про цю подію представникам ЗМІ повідомили вже опісля прес-релізом. Журналісти телеканалу "ВІККА" просили прес-секретаря принаймні надати фото для інформації в новинах, однак і в цьому нам відмовили.

Сьогодні ж журналісти "ВІККА" намагалися домовитися про коментар представника прокуратури щодо покарання правоохоронців, що брали участь у розгоні Євромайдану. Втім прес-секретар прокуратури Черкаської області Вікторія Скорикова у телефонній розмові зазначила, що для отримання коментаря  прокуратури потрібно написати інформаційний запит, і лише після розгляду його буде ухвалено рішення, чи буде він коментувати. Цікаво, що за попередника Шеремети – Віктора Миколенка – подібних бюрократичних формальностей від представників ЗМІ не вимагали.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Освітяни Черкащини провели науковий бульвар (ВІДЕО)

Наука — це цікаво. Під таким гаслом освітяни Черкащини провели науковий бульвар. Організував захід Черкаський обласний інститут післядипломної освіти...

На Черкащині розпочався купальний сезон – Гідрометцентр

Погода Черкащини зупинилася на відмітці «сонячно сухо та комфортно». П’яту добу температурний фон відповідає середині літа, в обідню пору...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x