НовиниНовий графік вуличного освітлення ввели на Черкащині

Новий графік вуличного освітлення ввели на Черкащині

-

- Advertisment -

У Золотоноші у зв’язку з переходом на зимовий час ввели новий графік вуличного освітлення. Відтепер освітлення на вулицях вмикатимуть увечері та вранці, щоб містяни могли комфортно добратися до робочих місць, пише УНН-Центр.

Міський голова Золотоноші Віталій Войцехівський повідомив, що вуличне освітлення працюватиме з 16:30 до опівночі, а центральна вулиця Шевченка – до першої години ночі. На ділянці аварійного колектора вуличне освітлення працюватиме цілу ніч.

"До цього графіка ми додали ранкові години – з 05:00 до 06:30. У нас до двадцяти промислових підприємств, які працюють у дві зміни, і робітники мусять приходити на першу зміну, коли на вулиці ще темно. Так, це трохи збільшило наші витрати на освітлення, але не значно, бо працює пільговий нічний тариф", – розповів Віталій Войцехівський.

Він також додав, що міська влада Золотоноші так само вчинила торік, а цього року містяни самі нагадали про необхідність змінити графік освітлення через "гарячу лінію", яка працює в міській раді.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на набережній Черкас встановлять освітлення.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x