НовиниНовий голова району відповів на закиди канівчан щодо причетності...

Новий голова району відповів на закиди канівчан щодо причетності до регіоналів та криміналу

-

- Advertisment -

Новий голова Канівської РДА Сергій Дубенець відповів на закиди канівчан. Це він зробив під час офіційного представлення в Каневі, що відбулося сьогодні, повідомляє прес-служба ОДА.

Зокрема, частину громадян турбувало питання двох кримінальних справ, до яких, на їхню думку, причетний Дубенець (про крадіжку бюлетенів під час виборів 2012 року та службової недбалості щодо виділення приміщення для збереження бюлетенів). З приводу цього міжрайонний прокурор Олександр Кожушко зазначив, що ці факти не підтверджені. У зв’язку з відсутністю складу кримінального правопорушення підозру неоголошено. Інших кримінальних проваджень щодо Дубенця у прокуратурі немає.

На закиди активістів про причетність до Партії регіонів новий голова РДА зазначив, що це – неправда і що це документально можна перевірити.

Що ж до свого батька, якому закидають суди над євромайданівцями, новопризначений голова РДА зазначив, що всі судді Канівського міськрайонного суду, без винятку, пройшли перевірку, згідно із законом "Про очищення влади". Крім того, прес-служба ОДА з посиланням на правоохоронців інформує про те, що батько Сергія Дубенця під час Революції Гідності виносив рішення лише про застосування запобіжного заходу в межах кримінального провадження, відкритого органами МВС за ст. "Хуліганство". Однак ці особи не були учасниками Євромайдану. 

"Я закликаю громадськість до співпраці, до відкритого діалогу, – сказав під час представлення Дубенець. – Впевнений, що, працюючи спільно, ми зможемо розвивати Канівщину. Серед моїх першочергових завдань: допомога родинам учасників АТО, повернення незаконно приватизованих земель, вирішення питання екологічного стану в районі, розвиток туризму тощо. Я готовий працювати відкрито, а ви матимете змогу контролювати".

Нагадаємо, призначення головою райдержадміністрації Сергія Дубенця обурило канівчан. Вони написали лист голові Черкаської ОДА Юрію Ткаченку та президентові України Петру Порошенку.

"Канівщину потрясли дві новини. Смерть героя Майдану і АТО, депутата Черкаської обласної ради Анатолія Чупилки і призначення голови Канівської районної державної адміністрації регіонала Сергія Дубенця. Канівщина категорично не сприймає це призначення. Це глузування над ідеєю Революції Гідності, неповага до пам’яті героїв Небесної Сотні і загиблих в АТО", – ідеться у зверненні майданівців.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах зупинили водія на розбитому авто, який нервував

Днями, на вулиці Гетьмана Сагайдачного, що у Черкасах, екіпаж патрульних зупинив автомобіль Peugeot, в якого були наявні зовнішні пошкодження....

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x