НовиниСпортНовий гімнастичний комплекс у Черкасах небезпечний

Новий гімнастичний комплекс у Черкасах небезпечний

-

- Advertisment -

Гімнастичний комплекс, відкритий напередодні у відреставрованому приміщенні колишнього кінотеатру "Мир", небезпечний для дітлахів. Про це на вранішній нараді у міського голови заявив начальник управління ДАБК Борис Євмина, передає кореспондент vikka.ua

Насправді зала, яку будували понад два роки, нині не придатна для експлуатації.

"Там купа проблем, незакінчені роботи, порушення у веденні технічної документації і сам проект зроблений неякісно", − заявляє Борис Григорович. − Користуватись тим приміщенням не можна". 

Доповнив його й директор "Черкаситеплокомуненерго" Павло Карась.

"З точки зору існуючих нині будівельних норм і правил, на сьогодні "Черкаситеплокомуненерго" не має права подавати тепло на приміщення колишнього кінотеатру "Мир", − зазначив Карась.

Директорка КДЮСШ "Спартак", вихованці якої й займаються в стінах нового гімнастичного комплексу, Тетяна Бордовська про експлуатаційні негаразди на об’єкті не знає. У коментарі журналісту vikka.ua вона підтвердила: наразі теплопостачання в приміщенні відсутнє. Однак впевнена, що вже скоро юні спортсмени займатимуться в теплих залах.

"Діти займаються, електропостачання є. Тепло в процесі підключення. Проблеми, звичайно, певні є, але вони зараз всі вирішуються. Я не можу сказати, що якісь процеси зупинені, – розповіла Тетяна Володимирівна.

Зазначимо, гімнастичний комплекс відкрили 30 вересня цього року за активного сприяння ВО "Свобода". Вже на початку жовтня у новій гімнастичній залі "кипіли" тренування. Представники цієї політичної сили в Черкасах взяли на себе відповідальність за безпеку дітей, які займатимуться в стінах колишнього кінотеатру. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах презентували нову гімнастичну залу, реконструйовану з колишнього кінотеатру "Мир".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x