НовиниЧеркащинаНовий "гімн" для смілянських випускників написав герой відомого шоу...

Новий "гімн" для смілянських випускників написав герой відомого шоу (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Один з найвеселіших героїв популярного телевізійного шоу "Київ вдеть та вночі" Саша Озолін записав пісню про Смілу та відзняв на неї кліп. Про це повідомляють на сайті Нового каналу.

Перед початком своєї солької кар’єри Оз влаштував своїм фанам конкурс на найкращий текст пісні. Він пообіцяв, що приїде до автора кращого тексту в гості та зніме в його містя свій перший кліп.

"У результаті суперкрутий трек для мене написав учитель фізики Олег Михайлович із невеликого села неподалік міста Сміла", – розповів Саша.

Хлопець зазначає, що коли він прочитав лист, відразу зрозумів: це воно.

"Я з дитинства люблю хіп-хоп. А цей текст просто ідеальний для речитативу. І відмінно ліг на музику, яку написав наш друг, соліст гурту Cardiomashine Макс Лисенко. Загалом, пісня вийшла в моєму стилі. Який, сподіваюся, оцінить молодий піпл", − зазначив Озолін.

Обіцянки треба виконувати. Тому Саша разом із Альбіною та Олександром Володимировичем вирушили у Черкаську область знімати кліп про Смілу.

Зйомки проходили на локаціях, які є в будь-якому маленькому містечку нашої країни – на центральній площі, у затишному дворику зі старими гаражами і "Жигулями", у спортзалі школи. В останній, до речі, Саша, Альбіна та Володимирович зірвали уроки – всі хотіли сфотографуватися з улюбленцями.

Кліп знімали в доволі екстремальних умовах. Просто в розпал робочого процесу розпочався дощ. Але ж "Київ вдень та вночі" – серіаліті про реальне життя. І якщо вже в реальному житті почався дощ, то і в кліпі він теж має періщити.

"Чесно кажучи, дощ завадив нам познімати на даху висотки і показати більше міста, але зрештою ми все одно обіграли цей дощ у кліпі. І кадри, на яких герої співають у машині, ховаючись від дощу, – реальні", – по секрету розповів Сергій Мельник.

Загалом, відео, як і пісня, вийшли дуже справжніми і життєвими. Знімальна група сподівається, що тепер цей трек, як гімн, звучатиме на випускних у всіх школах Сміли.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський депутат запропонував власну версію міського гімну .

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x