НовиниЧеркащинаНові можливості для черкащан: програми ЄС, які діють в...

Нові можливості для черкащан: програми ЄС, які діють в Україні (ІНФОГРАФІКА)

-

- Advertisment -

У межах проекту "Точне відображення Угоди про асоціацію Україна-ЄС в українських медіа" виготовлено корисну інфографіку для українців, зокрема й черкащан, про програми для бізнесу, освіти, науки, культури.

Програми для бізнесу:

"EU4Business". Ініціатива спрямована на поліпшення бізнес-клімату в країні. Програми полегшують отримання фінансування для малого і середнього бізнесу, забезпечують навчання та адресну підтримку підприємств, очолюваних жінками, і тих, які працюють в сфері зеленої економіки.

COSME. Набір тематичних підпрограм, реалізація яких покликана вирішити проблеми в сфері малого і середнього підприємництва, які пов’язані з доступом до фінансування, виходом на нові ринки та вдосконаленням внутрішніх бізнес-процесів, вдосконалити пріоритетні сфери національної економіки (IT-сфера, туризм, галузі промисловісті).

UopenEU. Проект про перспективи та переваги зони вільної торгівлі. Націлений донести важливу інформацію про економічну співпрацю України та Європейського Союзу до кожного українця. На сторінці проекту можна знайти новини про можливості, що з’являються в представників малого та середнього бізнесу в ході розвитку партнерських відносин з ЄС.

Програми в галузі освіти і науки:

Еразмус+. Програма Європейського Союзу на період 2014-2020 рр., що підтримує проекти, партнерства, заходи і мобільність у сфері освіти, підготовки, молоді і спорту.

EU4Youth. Мета програми полягає в сприянні активній участі молоді в суспільстві та її працевлаштуванні в економіці шляхом розвитку тих навичок, які можуть допомогти їм стати лідерами і підприємцями.

eTwinning. Навчальна програма Європейської Комісії, започаткована в 2005 році з метою розвитку співпраці європейських шкіл. Вчителі та учні, зареєстровані в мережі eTwinning, отримують можливість реалізації спільних проектів з іншими європейськими школами. 

Програми в галузі культури:

"Креативна Європа". Програма Європейського Союзу, спрямована на підтримку культурного, креативного та аудіовізуального секторів.

Culture Bridges. Програма розвитку українського культурного сектору, яка має на меті налагодження ефективних зв’язків між митцями, культурними операторами та інституціями в Україні і ЄС.

Матеріал підготовлено в межах проекту "Точне відображення Угоди про асоціацію Україна-ЄС в українських медіа", що втілюється польським Фондом міжнародної солідарності у співпраці з українськими громадськими організаціями "Інтерньюз-Україна" та "Товариство Лева". Проект реалізується за кошти Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), а також за кошти Програми "Підтримка демократії", що у свою чергу фінансується з Програми польського співробітництва задля розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Як повідомляв сайт vikka.ua, для черкаських підприємців відкритий зовнішній ринок.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x